Studio

We doen veel producties op locatie, maar we hebben ook een eigen studio die van alle gemakken is voorzien. De studio is goed bereikbaar en is gelegen langs de snelweg A58. Kom gerust langs voor een kop koffie of glas whiskey in onze Chesterfield Lounge.

AI Productions

AI-producties zijn een tijd- en kostenefficiënt alternatief voor de complexe en kostbare traditionele processen voor het maken van video's. We kunnen bijvoorbeeld trainings- en educatieve video's, instructievideo's en product marketingvideo's maken in meer dan 65 talen en human avatars. Dit alles 10 keer sneller dan op de traditionele manier.

Onze AI-personages zijn digitale tweelingen van echte acteurs. Ze spreken 65 talen, dus je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je uren en dagen in de studio voor de camera staat. Het is zelfs mogelijk om je eigen aangepaste AI-personage te maken op basis van een teamlid uit je bedrijf.

Meer weten? Mail ons op aistudio@superrandom.nl

Studio

Productfoto's en video's of portretten? Onze studio is volledig uitgerust met kwalitatieve camera- en belichtingstools. Make-up booth nodig? We hebben het. Verschillende kleuren achtergronden nodig? We hebben het. Koffie, thee, whiskey? Check!

Editing

Post-productie is een essentieel onderdeel van het project. Veel projecten editen we zelf, maar het is ook mogelijk om freelance editors in onze werkruimte te installeren. Zelfs klanten zijn welkom om feedback te geven en waar nodig op afstand door te kunnen werken in onze Chesterfield Lounge.

Grading

We hebben allemaal wel eens films gezien met een groene of blauwe tint over de beelden heen. Hiermee wordt de toon van het verhaal benadrukt. Deze verschillende sferen worden bepaald in het kleurproces, ook wel colorgrading genoemd. Wij graden over het algemeen de meeste projecten zelf, maar wij werken ook veel samen met de beste coloristen van Nederland.

THEY CHOOSE DIFFERENT

CLIENTS