短い

Keep It Short!

Short-Form Content gaat tegenwoordig sneller dan het licht en wordt met de dag belangrijker. Daarom introduceert SUPER RANDOM™: Keep It Short!

In een wereld waar tijd kostbaar is en aandachtsspannen afnemen, heeft een nieuwe vorm van content snel het middelpunt ingenomen: Short-Form. Deze term hoor je tegenwoordig overal voorbij komen. Simpelweg is het hapklare content die in recordtijd boeit, educatief is of vermaakt. Deze vorm van video variëren tussen 15 seconden en 1 minuut en zijn voornamelijk verticaal georienteerd. In tegenstelling tot langere horizontale video's die meestal tussen de 1-8 minuten duren, bieden korte video's inhoud die interactief, leuk en vooral gemakkelijk te verteren is.

Met Keep It Short! bieden wij een all-in-one content oplossing voor een duidelijke en scherpe prijs voor jouw bedrijf, merk of organisatie. Dit content pakket bestaat uit een volledige dag foto en video content produceren op locatie. Dit is efficient, hapklaar en hiermee kun je je social kalender weer een tijdje vullen. Afgewerkt en afgeleverd binnen 2 weken na content dag. Dat is content van deze tijd!

Snel en efficient

Een all-in-one content oplossing die past bij de tijd van nu. Efficient en veel schieten in een korte tijd tegen een zeer scherp tarief. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes!

HQ Fotografie & Video

HQ fotografie en short-form video content van jouw product of dienst. De video's zijn voornamelijk verticaal georiënteerd en kunnen ingezet worden op platformen als TikTok, Instagram Reels en YouTube Shorts.

Snelle levertijd

Binnen 14 dagen na de content dag ontvang je alle assets in onze cloud en kun jij weer even vooruit op de socials. Dat is vliegensvlugge content anno 2024.

Creatief & Hooked

Het draait bij short-form video content 9 van de 10 keer niet om hoe gelikt het eruit ziet maar om de hook. Binnen 3 sec moeten we je doelgroep te pakken hebben op een creatieve manier.

Bedrijven, merken en organisaties die geen grote portemonnee hebben voor uitgebreide producties, maar wel toffe snelle content nodig hebben voor de socials.

Jazeker, de foto’s kun je bijvoorbeeld ook offline inzetten voor print. De video’s zijn verticaal georiënteerd en specifiek bedoeld voor social media maar kan op aanvraag ook omgezet worden naar horizontaal voor bijv je website.

Je krijgt minimaal 100 HQ foto’s en 7 short-form video’s van tussen de 15 en 60 seconden.

Indien je geïnteresseerd bent vragen we je hieronder je gegevens achter te laten. Wij sturen je dan alle informatie inclusief de prijs. 

Dit klinkt interessant, ik wil meer informatie!


    THEY CHOOSE DIFFERENT