短い

Location Based Content

Meerdere keren per jaar zijn we in het buitenland voor het produceren van content. Ook jouw merk kan hier bij zijn en profiteren van exclusieve content in een andere omgeving. Waar je normaal duizenden euro's betaald voor tickets, hotels, modellen en freelancers betaal je voor onze location based content maar een fractie daarvan omdat wij toch al van plan waren er heen te gaan. Jij stuurt ons jouw producten en wij gaan er mee aan de slag in het land waar we een content trip gepland hebben.

Professionele foto en short-form video content van jouw product op waanzinnige locaties wereldwijd. Wij regelen alles, zelfs eventuele modellen op locatie. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen!

Hieronder vind je onze geplande content trips en hoeveel slots er nog beschikbaar zijn voor deze trip.

img

NOG 3 SLOTS BESCHIKBAAR

Unieke content

Profiteer van unieke foto en short-form video content in een compleet andere omgeving. Bespaar op dure vliegtickets, hotels en overige kosten. Wij gingen toch al!

Volledige ontzorging

Wij regelen alles, zelfs als er modellen geregeld moeten worden op locatie. Het enige wat jij hoeft te doen is ons de producten sturen en achterover leunen.

HQ Fotografie & Video

Wij maken HQ foto's en short-form video content van jouw product. De video's kunnen ingezet worden op platformen als TikTok, Instagram Reels en YouTube Shorts.

Snelle levertijd

Binnen 14 dagen na de content trip ontvang je alle assets in onze cloud en kun jij weer even vooruit op de socials. Dat is vliegensvlugge content anno 2024.

Voornamelijk voor bedrijven met een eigen product. Denk aan kleding en accessoires merken of tech en travel producten. 

Jazeker, de foto’s kun je bijvoorbeeld ook offline inzetten voor print. De video’s zijn verticaal georiënteerd en specifiek bedoeld voor social media maar kan op aanvraag ook omgezet worden naar horizontaal voor bijv je website.

Je krijgt minimaal 25 HQ foto’s en 3 short-form video’s van tussen de 15 en 60 seconden.

Indien je geïnteresseerd bent vragen we je hieronder je gegevens achter te laten. Wij sturen je dan alle informatie inclusief de prijs. We hebben maar 3 slots beschikbaar dus vol is vol. 

Dit klinkt interessant, ik wil meer informatie!


    THEY CHOOSE DIFFERENT